СтудентиЕвропски Универзитет - Република Македонија
Бул. Климент Охридски 68 - Скопје
Телефон: 02 320 2020

Студентска служба
02 320 2100
02 320 2101
02 320 2111
Факс: 02 320 2030
View Европски Универзитет - Скопје in a larger map