ПРВ АКАДЕМСКИ ЧАС 2015/2016СООПШТЕНИЕ

ЕВРОПСКИ УНИВЕРЗИТЕТ – РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА СО ПОСЕБНА ЧЕСТ И ЗАДОВОЛСТВО ВЕ ПОКАНУВА НА СВЕЧЕНА МАНИФЕСТАЦИЈА „ПРВ АКАДЕМСКИ ЧАС“ ПО ПОВОД НОВАТА АКАДЕМСКА 2015/2016 ГОДИНА. СВЕЧЕНОСТА ЌЕ СЕ ОДРЖИ ВО АМФИТЕАТАРОТ НА ЕУРМ НА 15.09.2015 СО ПОЧЕТОК ВО 11:00 ЧАСОТ.